Watamu

Watamu_rand-2

Watamu rand

Watamu puhul pole päris kindel, mis riigis sa seal üldse oled. Sealne itaallaste koloonia on muutnud ühe Keenia rannikuküla üsna sarnaseks sellele, mida kohtad lugematutes Itaalia rannikukuurortites. Ainus vahe on vast see, et iga kohalik peab sind automaatselt itaaallaseks ja suvalises poes öeldakse sulle hind itaalia keeles. Ok, itaalia keeles numbreid ma enam-vähem tunnen, aga vähe kentsakas on see ikkagi, kui kuskil Keenias ütleb neegrimammi kassas sulle ostukorvi hinnaks puhtas itaalia keeles settecento e sessanta.

Watamu_rand

Vähemalt seda probleemi Watamus küll pole, et head kohvi ei saaks. Nairobis on seda lihtne korraldada, kuid mujal (erinevalt näiteks naaberriigist Etioopiast) piisavalt problemaatiline vaatama sellele, et Keenia on suur kohvikasvatusmaa. Ja secondo piatti annab teada, mis päevapraadi parasjagu pakutakse.

Watamu_rand-

Watamu tänav – kõik sildid on itaalia keeles.

Watamu on tegelikult igavesti mõnus koht – ma arvan, et üks minu lemmikkohti Keenias üldse. See on piisavalt pisike, piisavalt ilus, piisavalt kohalik, piisavalt internatsionaalne ja sobib külastamiseks igal aastaajal.

Watamu_rand-3

Kutsikas magab paadi varjus.

Watamu_rand-4

Watamu_rand-5

Lõpuks ometi midagi normaalset süüa!

Watamu_rand-6

Watamu_rand-7

Jällegi klassika Keenia randadelt – beach boys saatmas vanemat Euroopa naist.

Categories: Keenia | Sildid: | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Create a free website or blog at WordPress.com.