Villa rent Sitsiilias

Omapäi Sitsiiliasse minnes on villamajutus – nagu Vahemeremaades pea kõikjal – nii rahakotist kuluvat summat kui selle eest saadavaid mugavusi arvestades perepuhkuseks küllalt loogiline valik. Ja valikut, tuleb tunnistada, juba on. Kel võimalust on, saab ka Sitsiilias tuhandete eurode eest nädalas luksusliku ja privaatse majutuse. Samas on võimalik oluliselt väiksemate kuludega saada kokkuvõttes üsna samaväärne elamus. Aga (kui just erilist õnne ei juhtu olema) nõuab see päris paraja hulga otsimisele pühendatud aega. Positiivsest poolest: otsimine võib vägagi ära tasuda.

Villa in Campofelice di Roccella

Seekord sai huvi pärast vaadatud, kas itaaliakeelsed veebilehed (otsingusse casa vacanza) pakuvad odavamalt kui näiteks ingliskeelsed broneerimislehed. Kergelt ootamatu vastus on, et ega ei pakugi. Pigem soovitaks vaadata saksakeelseid lehti, sealhulgas HomeAway Saksa versiooni fewo-direkt.de. Või kui soome keel on rohkem suus, siis homeaway.fi.

Villa Cefalu lähedal Campofelice di Roccellas

Sitsiilia puhul tooks villamajutuse leidmiseks välja järgmised veebilehed:

Holidaylettings.co.uk (üsna universaalne broneeringuteks leht üle Euroopa)
fewo-direkt.de
Casainitalia.ch (kui hing ihaldab midagi luksuslikumat)
Scopeltour.it
Villarenters.com

Campofelice di Roccella - bassein

Natuke üldistades võib öelda, et soodsama hinna nimel tuleb teha teatavaid kompromisse. Soovides privaatbasseini, kuid hinnas mitte liiga üles minna, tuleb paratamatult leppida asukohaga rannast eemal. Mõiste “eemal” tähendab antud kontekstis kaugust rannast alates kuskil kolmest-neljast kilomeetrist, tihti aga pigem veelgi rohkem. Basseini tähtsus on ilmselt jällegi küllalt individuaalne. Kuigi meil oli basseinivõimalus täiesti olemas, sai enamus aega siiski meres veedetud. Meres oli lihtsalt oluliselt lahedam ja huvitavam. Basseinis kipub paratamatult natuke nüriks.

Ja nagu ikka, sõltub hind soovitud kuupäevadest. Absoluutne hinnatipp kestab juuli algusest augusti lõpuni.

Villa väliköök

Meie villa suur pluss – väliköök

Kes vähegi süüa teha mõistab, see võiks tähelepanu pöörata sellele, kas villa juures on väliköök ja mis võimalusi see pakub. Lihtsalt uskumatu, kui palju võib see puhkusele juurde anda. Lahe oli ka see, et igal hommikul sai värsked pagaritooted kätte otse villa väravas.

Õhtu Campofelice di Roccella rannas

Hinnast: villa rent Campofelice di Roccella lähedal 10. päevaks juunis-juulis 2012 maksis kokku 700 eurot. Mõnes kohas küsitakse raha ka voodipesu ja koristamise eest, siin oli kõik hinna sees.
________________
Vaata ka: Kuidas Hispaanias villat üürida?

Categories: Itaalia, Reisid | Sildid: , , | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Blog at WordPress.com.